Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål?

Skriv inn ditt spørsmål og dine opplysninger i skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg innen 1-3 virkedager. Du vil få tilbakemelding på e-post eller telefon, avhengig av spørsmål. (NB! Ikke skriv sensitive personopplysninger her. Det vil si opplysninger om rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, at du eller andre har vært mistenkt, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger jf. Personopplysningsloven §2)

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Drop-in

Les om drop-in her:

Drop-in tjenesten er stengt i juli.  Vi har drop-in på torsdager mellom 12.15 og 15. Sjekk imidlertid alltid her på nettsiden for endringer.

Telefon -og besøkstid

Karrieresenteret er sommerstengt i perioden 16-31. juli. Det er mulig å bestille time eller stille oss spørsmål via nettsiden i hele perioden. Vi tar kontakt så snart vi kan etter 31.7. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Vår besøks- og telefontid er tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12 til 15. Sjekk imidlertid alltid her på nettsiden for evt. endringer. Utenom telefon- og besøkstid har vi kun åpent for forhåndsbestilte avtaler. Husk at det alltid er mulig å bestille time og stille oss spørsmål på nett.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.