Hopp til hovedinnholdet

Kursdeltakere sier...

Nedenfor har vi klippet og limt fra spørreundersøkelser etter kurs vi har holdt for andre veiledere (fra Nav og skole).

 Vi er veldig glad for at så mange er fornøyde med kursene vi holder. Tusen takk for mange nyttige og fine tilbakemeldinger!

  • "Jeg synes det har vært nyttig å bli minnet på forskjellen mellom det å være rådgiver og det å være veileder. Det var også nyttig å ha øvelser hvor vi fikk testet ut dette i trygge omgivelser. Personlig var jeg ekstra bevisst dette uken mellom de to kursdagene. Synes dette har hjulpet meg til at samtalene går lettere, og at jeg kommer nærmere de jeg snakker med. Videre synes jeg det har vært nyttig å snakke om faser i en samtale, slik at det blir lettere å sette rammer for samtalen i første møtet med brukeren. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kurset, og sitter igjen med flere gode verktøy som jeg allerede er igang og bruker i mine samtaler. Gleder meg til videre kurs! :o"
  • "Har fått øynene opp for hvor viktig det er å være til stede når man snakker med mennesker. Være bevisst på hvordan man bruker kroppsspråket. Viktig å bli klar over hvor stor innvirkning man har på de man omgås."
  • "Lært mye iforhold til å stille åpne og riktige spørsmål. Drar god nytte av dette i samtaler med kunder."
  • "Å lære om sine egne blinde flekker.se effekten av bruken av åpne spørsmål.tipset om å fylle opp med stillhet isteden for mere mas og snakk."
  • "Å bli bevistgjort de forskjellige metoder innen karriereveiledning. Brukersamtale blir mye enklere, ved bruk av disse metodene, i og med at man får en bekreftelse på hva som er riktig og feil samtaleteknikk. Selv har jeg merket at mye av kursets innhold sitter i bakhodet i løpet av samtaler med brukere. Da er det bare å få anvendt de forskjellige metoder, etter behov. Jeg kunne gjerne tenkt med et kurs som er en videreføring av dette kurset:-)."
  • "Det var svært nyttig å få informasjon/trening i hvordan spørsmålene i samtalen kan stilles. Også å høre de andres erfaringer var greit."
  • "Bevisstgjøring av hva veiledning er, hvorfor og hvordan. Innblikk i ulike samtaleteknikker og metoder/verktøy. Gruppeoppgaver."
  • "Påminnelse om at det er forskjell på råd og veiledning... Nyttig fordi det gir god refleksjon på eget arbeid."
  • "Fin kombinasjon av teori og praksis. Bra å få filosofien og ideologien bak og verktøyene for deretter få prøve dem ut."
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.