Hopp til hovedinnholdet

Søke

Søknadsfristen i 2017 for de som ønsker å søke på  tilbudene som er tilrettelagt for voksne er 1. mars 2017, men det er mulig å søke opplæring, i tillegg til veiledning og realkompetansevurdering hele året. 

For å søke videregående opplæring for voksne eller for realkompetansevurdering, gå inn på vigo.no Fylkeskommunen skriver på sine nettsider at søknadsfristen i 2017 for de som ønsker å søke på  tilbudene som er tilrettelagt for voksne er "1. mars 2017, men det er mulig å søke opplæring, i tillegg til veiledning og realkompetansevurdering hele året". Les mer om dette her: https://www.telemark.no/Vaare-tjenester/Utdanning/Voksenopplaering/Opplaeringstilbud-for-voksne-i-2017 .

Skal du melde deg opp til fagprøve  eller har spørsmål om praksis kontakter du fagopplæringa i Fylkeskommunen på telefon 35 91 70 00 (spør etter fagopplæringa); hvor du kan få tilsendt eller hentet oppmeldingsskjema.

For å melde seg opp til privatisteksamen, går du inn på www.privatistweb.no (Nytt fra 1. sept 2010) For spørsmål send gjerne mail til Eksamenskontoret;eksamenskontoret@t-fk.no eller på telefon: 35917476. Eksamenskontorets websider.  

Dette gjelder kun for fag til studiespesialisering og fellesfag i yrkesfaglig program. Privatisteksamener i yrkesfag må avlegges ved nærmeste skole som har dette programområde.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.