Hopp til hovedinnholdet

Bestille time-skjema

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, vi kontakter deg for å finne en ledig time så snart vi har anledning .

3.1.20. På grunn av redusert kapasitet har vi for tiden dessverre noe ventetid.  Det kan framover også ta noe tid før vi ringer tilbake for booking av tidspunkt. Vi beklager dette, men du kan være helt trygg på at du blir kontaktet. Det er også mulig å bli satt på venteliste, og komme inn på kort varsel ved avbestillinger.  Mvh staben ved karrieresenteret.

Vi ber deg sjekke at kontaktinformasjonen er riktig, så det blir enkelt å nå deg.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Samtykkeerklæring

Karrieresenter Telemark trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.

Formålet med å innhente personopplysningene er at vi skal kunne kontakte deg for å avtale tidspunkt, og at din karriereveileder skal få forberedt seg så godt som mulig til samtalene. Vi benytter også noe av informasjonen til vår anonyme kunderegistrering. Denne brukes kun til statistikk og kan ikke spores tilbake til den enkelte kunde..

Vi informerer om at:
1. Vi innhenter kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi har ikke tilgang til personopplysninger i noen eksterne datasystemer. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.
2. Vi fjerner rutinemessig alle personopplysninger om deg fra våre systemer etter at du har hatt din siste karriereveiledning.
3. Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg umiddelbart.
4. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring som du finner i margen til høyre

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.