Hopp til hovedinnholdet

Bestille time

 

Velkommen til karrieresenteret!  Vennligst les punktene under før du bestiller karriereveiledning.

3.1.20. På grunn av redusert kapasitet har vi for tiden dessverre noe ventetid.  Det kan framover også ta noe tid før vi ringer tilbake for booking av tidspunkt. Vi beklager dette, men du kan være helt trygg på at du blir kontaktet. Det er også mulig å bli satt på venteliste, og komme inn på kort varsel ved avbestillinger.  Mvh staben ved karrieresenteret.

  • Du kan velge om du ønsker karriereveiledning på kontoret i Skien, på telefon eller på Skype. Vi avklarer dette etter at du har sendt bestillingsskjemaet.
  • Hvis du trenger å vite mer om hva karriereveiledning er, vennligst les dette først.
  • Om karriereveiledningen skal ha fokus på CV, ta med den siste du har eller utkast til en ny. Se eksempler her.
  • Personvernlovgivningen krever at du aktivt samtykker til at vi innhenter og oppbevarer personopplysninger om deg. Du finner samtykkeerklæring  og vår personvernerklæring sammen med bestillingsskjemaet.
  • Vi ber om at du ikke fører opp sensitive personopplysninger i bestillingskjemaet. Det vil si opplysninger om rasemessig eller etnisk bakgrunn, eller politisk, filosofisk eller religiøs oppfatning, at du eller andre har vært mistenkt, tiltalt eller dømt for en straffbar handling, helseforhold, seksuelle forhold eller medlemskap i fagforeninger jf. Personopplysningsloven §2)
  • Våre tjenester er kostnadsfrie.

Jeg har lest informasjonen og ønsker å bestille time med en karriereveileder. Vennligst klikk her for å bestille time. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.